Leeman Display Technology Limited

Leeman Display Technology Limited

Στοιχεία Εταιρίας
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: LEEMAN
Αριθμός Υπαλλήλων: 450~500 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις: US$ $10 εκατομμύριο - US$ US$50 εκατομμύριο
Ιδρύθηκε Έτος: 1994
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περιγραφή Εταιρείας
«Ναι, ικανοποιώ με τις οθόνες οδηγήσεων αυτού του Leeman πωλητών, τέλειες. » Ο κ. Richard L.A. Meijs, MBA, Vegas, Ηνωμένες Πολιτείες, οθόνες LLC των οδηγήσεων.

 

Η «μεγάλη ποιότητα σε μια προσιτή τιμή και μια άριστη υπηρεσία κοστουμιών από την τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται, οποιοδήποτε πρόβλημα είναι έγκαιρη που λύνεται. » Ο κ. PEDRO JESUS CONDE HERNANDEZ, Μεξικό, τεχνολογία DMX των οδηγήσεων.

 

Η «επίδειξη των οδηγήσεών σας λειτουργεί άριστο και τις κυβερνήσεις μας είναι πολύ ικανοποιημένη με τις οθόνες σας. » Ο κ. Jorge Gomez Torres, Κολούμπια, AlfaCom SAS, ομάδα.

 

«Συστήνω αυτόν τον πωλητή Leeman και δίνω 5 αστέρια, την ποιότητα ύψους και τη γρήγορη παράδοση.» Ο κ. Marcelo Gaete Crichton, Χιλή, LTDA των οδηγήσεων GRUPO 3G.

 

«Η τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται είναι καταπληκτική επιχείρηση, αγοράζω πάντα τις επιδείξεις πολλών οδηγήσεων από τους. » Ο κ. JUAN CARLOS ALFARO, Trujillo, Περού. ΥΠΑΊΘΡΙΟΣ ΣΆΚΟΣ ALAC.

 

«Glad για να συνεργαστούν με τους ανθρώπους Leeman πάλι, είναι υπομονετικοί για να απαντήσουν ότι κάθε ένας εξετάζει. Υψηλός - ποιότητα & καλύτερα oversea υπηρεσία. » Ο κ. Ντάνιελ Reynolds, UK, επιδείξεις ΕΠΕ των οδηγήσεων δυναμό.

 

«Θέλω να αγοράσω τις οθόνες πολλών οδηγήσεων από την τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται πάλι. » Ο κ. Fabio Alex de Moraes, Βραζιλία, καλύτερη παράγραφος Imporessora Solvente Ltda Comercio ε Suporte τυπωμένων υλών.

 

«Ο συνεργάτης μου και επισκέφτηκα το εργοστάσιο Leeman σε 20ο - 25 Ιουλίου, το περιβάλλον του εργαστηρίου είναι πολύ καλό, η οθόνη 320sqm των υπαίθριων P10 πλήρων οδηγήσεων χρώματος μας έδωσε μια μεγάλη οπτική επίδραση.» Ο κ. Μωάμεθ Abahssain, Γερμανία, τεχνολογία διαφήμισης LEDALL.

 

«Οι ενότητες επίδειξης των οδηγήσεων Leeman λειτουργούν εξαιρετικά καλά, πολύ πολύ χαμηλή τιμή με υψηλό - ποιότητα, επίσης ικανοποιούμε με τις υπηρεσίες παρεχόμενες.» Ο κ. Johnson Z. Χ. Αλικάντε, Ισπανία. LEDITECH ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ.

 

«Σας συστήνουμε έντονα τηλεοπτική οθόνη τοίχων των οδηγήσεων Leeman, τέλεια προϊόντα.»  Ο κ. Marc OSSWALD - C.E.O στη Γαλλία, Ευρώπη. Winlight οδηγήσεων διεθνές.

 

«Ευτυχής να χτίσουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους ανθρώπους Leeman, είναι πολύ πολύ επαγγελματικοί και αρμόδιος, τους εμπιστευόμαστε. » Ο κ. Paul Grady, Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΛΑΦΡΎ UK ΕΠΕ των ΥΠΕΡ οδηγήσεων. 

 

«Ανυπομονούμε να χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση με την τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται. » Ο κ. Vasyliy Melnik, Ουκρανία, LEDStyle.

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους Leeman, την καλή επικοινωνία και την άριστη γενική υπηρεσία.» Ο κ. Stefka Kandeva, Βουλγαρία, LESI-2000 Ltd.

 

Η τεχνολογία επίδειξης Leeman Shenzhen που περιορίζεται είναι μια άριστη επιχείρηση και μια ηλεκτρονική βιομηχανία ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ που ειδικεύονται στα προϊόντα LCD των οδηγήσεων για την εσωτερική και υπαίθρια διαφήμιση, το φωτισμό των ηλιακών οδηγήσεων, τα στάδια, τα ζωντανά γεγονότα και όλες τις εφαρμογές. Καθιερωμένοι το 1994, γίναμε ειδικοί στην τεχνολογία επίδειξης LCD των οδηγήσεων και κατασκευάζουμε στο εργοστάσιό μας στην πόλη Shenzhen, Κίνα, και τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν όλο το είδος σημαδιών των οδηγήσεων, επιδείξεων των οδηγήσεων, οθόνης αφής LCD, ηλεκτρονικών πινάκων διαφημίσεων, οθονών των εσωτερικών και υπαίθριων οδηγήσεων, τηλεοπτικών τοίχων, επιδείξεων χρόνου και θερμοκρασίας, ζωντανεψοντων σταυρών και σημαδιών φαρμακείων, μεγάλων υπαίθριων τηλεοπτικών οθονών, διχτυών των οδηγήσεων και κουρτινών για τις σκηνές, τις συναυλίες και τους τοίχους οικοδόμησης.

 

Παράγουμε επίσης τα σημάδια κυκλοφορίας, τα ψηφιακά σημάδια, τις υπαίθριες TV, τα ηλεκτρονικά εμβλήματα τομέων και τους τηλεοπτικούς πίνακες βαθμολογίας για τα στάδια, καθώς επίσης και τις τηλεοπτικές οθόνες των κινητών οδηγήσεων στα φορτηγά που μπορούν να οδηγηθούν οπουδήποτε μέσα σε μια πόλη, ένα κράτος ή μια χώρα για οποιαδήποτε περίπτωση.

 

Άμεση τιμολόγηση εργοστασίωνΜε την εξάλειψη του μεσάζοντος σιγουρευόμαστε στους πελάτες ότι μας δίνεται η καλύτερη αξία της επένδυσής τους.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να δοθεί σας η καλύτερη εμπειρία αγοράς και να περπατήσει έξω με ένα σημάδι που οδηγεί στον αυξανόμενο κύκλο εργασιών για την επιχείρησή σας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για να προσφέρουμε την καλύτερη εγγύηση στην επιχείρηση: Μεγάλη ποιότητα σε μια προσιτή τιμή και μέχρι 5 έτη πλήρους εξουσιοδότησης.

 

Οι οθόνες των οδηγήσεων LCD μας εξάγονται παγκοσμίως περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Κολομβία, η Βραζιλία, η Χιλή, η Αργεντινή, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, η Ινδία, η Αυστραλία, η Ρωσία, η Σουηδία, η Τουρκία, το Ιράν, η Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ουκρανία, το Ισραήλ, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Νιγηρία, η Γκάνα, η Ζάμπια, η Νότια Αφρική κ.λπ.

 

Έτσι μην διστάστε, να μας έρθει σε επαφή με NOW για ένα απόσπασμα!

 

Διορθώστε εδώ να περιμένει ΣΑΣ!

 

το www.fullcolorled-display.com

 

το www.novaplanarled.com

 

Σε απευθείας σύνδεση κατάστημα το https://www.aliexpressled.com
Πιστοποίηση
Πρότυπο:ROHS
Αριθμός:BCTC-160303035C
Ημερομηνία Έκδοσης:2016-03-31
Ημερομηνία λήξης:
Πεδίο εφαρμογής / Range:LED DISPLAY
Που εκδίδονται από:Shenzhen BCTC Technology Co.,Ltd
Πρότυπο:CE
Αριθμός:BCTC-160303033C
Ημερομηνία Έκδοσης:2016-03-31
Ημερομηνία λήξης:
Πεδίο εφαρμογής / Range:LED SCREEN
Που εκδίδονται από:Shenzhen BCTC Technology Co.,Ltd
Προμηθευτής επαφών
Γλώσσα αλλαγής

Select Language